Try&Buy-konceptet tilbyder en unik mulighed for at finde den helt rigtige RollerMouse, som passer lige ind i dine behov. For hvis du aldrig har arbejdet med en centreret mus før, eller måske en ældre model, kan det være svært at skelne mellem de forskellige modeller, og vide – bare ud fra en beskrivelse online – hvilken du bedst vil synes om. Derfor tilbyder Contour Design nu Try&Buy-kassen, som indeholder alle tre modeller af RollerMouse: Red plus, Free3 og Pro3, samt vores ergonomiske tastatur: Balance Keyboard.

 

Lad kassen cirkulere

Så lad endelig kassen cirkulere på din arbejdsplads, så alle får mulighed for at prøve de forskellige modeller og blive fortrolige nok med produkterne, til at kunne vælge den helt rette RollerMouse.

IMG_20190715_123040_fritlagt_UdenSkygge

Hvordan gør jeg?

For at få fremsendt pakken, og en dialog om et eventuelt besøg i din virksomhed, skal du blot udfylde nedenstående kontaktformular. Herefter vil du blive kontaktet af Contour Design, der vil forklare dig kort omkring indholdet i kassen og eventuelt fastsætte en dato for besøg i dín virksomhed.

Husk - det er ganske uforpligtende, så tøv’ ikke med at sætte mere fokus på din ergonomiske arbejdsstilling og opnå en lidt bedre hverdag.

Udfyld formularen herunder for, at få en Try&Buy kasse tilsendt. OBS! Gælder kun virksomheder!

Ergonomitjek

Samtidig tilbyder Contour Design et ergonomitjek hos din virksomhed, som den optimale kombination, for at komme frem til den helt rette løsning for jer. Her vil vi lave en ergonomisk gennemgang - ganske gratis og helt uforpligtende - i din virksomhed. Her kan vi hjælpe med basal vejledning omkring ergonomi, inden udlevering af kassen.

Når vi kommer forbi, vejleder vi dig i, hvordan du let tilpasser din arbejdsplads foran computeren og gennemgår, hvad du bør være særligt opmærksom på, når dit primære arbejde er foran en computerskærm. Vi tager udgangspunkt i den enkelte person og det udstyr, der er til rådighed i virksomheden.

Rigtig god fornøjelse! 

Hilsen Contour Design salgsteamet

Charlotte-JOle-VestMadsPeter