Opgrader din centrerede mus til vores RollerMouse Red, og få et prisvindende design med imponerende præcision og fleksibilitet.
Dit musearbejde bliver let som en leg!

 

Køb en RollerMouse Red fra Contour i dag og indsend et billede af din gamle ødelagte centrerede mus, så kvitterer vi med et gavekort til gogift til en værdi af 300 kr.*

 

RollerMouse Red produkterne giver dig med sine knapper og åbne rullestav mulighed for at variere brugen af højre og venstre hånd i musearbejdet. Det minimerer belastningsskader forbundet med ensidigt brug af muskler og sener, og sikrer dig et større overskud efter en lang arbejdsdag med musearbejde. Muligheden for hurtigt og nemt at tilpasse cursorhastigheden og rullestavens størrelse og overflade giver dig samtidig større præcision i arbejdet med cursoren - en stærk kombination.

 

Det eneste du skal gøre for at være berettiget til et gavekort er:

  • Køb en RollerMouse Red hos en af vores forhandlere inden for kampagneperioden (1. oktober 2019 - 31. oktober 2019)
  • Registrer dit køb med kopi af faktura (senest d. 7. november 2019)
  • Registrer serienummeret på den gamle centrerede mus du ønsker at udskifte* (senest d. 7. november 2019)
  • Klip ledningen på din gamle mus og send et billede af, hvor både serienummer og den klippede ledning er synligt i samme billede (senest d. 7. november 2019)

 

RollerMouse Red produkter omfattet af kampagnen

Kampagnen gælder køb af alle RollerMouse Red produkter: RollerMouse Red, RollerMouse Red Wireless, RollerMouse Red plus, RollerMouse Red plus Wireless og RollerMouse Red max.

RollerMouse Red Family 900x200 

*) Alle centrerede mus kan ombyttes til et gavekort under denne kampagne. Både Contour Design RollerMouse og andre centrerede mus. Du skal blot tage et billede af serienummeret og den klippede ledning på den udslidte mus, du ønsker at returnere og tilføje den i formularen til højre. Bemærk både serienummer og den klippede ledning skal være synligt i samme billede. Gavekortet udstedes til den virksomhed, der har købt og betalt for det nye RollerMouse Red produkt. Alternativt har du mulighed for at veksle gavekortet til en donation på 300 kr. til julemærkehjemmet. Contour Design opfordrer til at du bortskaffer dit gamle IT udstyr i elektronisk affald, så du skåner miljøet bedst muligt.