Kreative mennesker foretrækker Unimouse

Unimouse er en populær mus blandt kreative personer, dels fordi den giver en række fordele i form af de indbyggede funktioner, men også fordi mange kreative personer arbejder med musen i mange timer ad gangen. Det kan sætte sig som smerte og ubehag - noget Unimouse kan aflaste uden af du skal gå på kompromis med præcision og hastighed.  

For at udføre kreativt og detaljeret arbejde har du brug for de rette værktøjer. Samtidig bør du holde din krop frisk og smertefri. Med Unimouse får du et præcisionsværktøj, der gør det nemt for dig at skifte stilling og dermed reducere smerter og mindske belastningen på din krop.

Photoshop-Creative_Editors-Choice_logo "Der er mange computermus på markedet, der tilbyder ergonomisk design […] men ingen med den samme fysiske personalisering som Unimouse" - Photoshop Creative Editors Choice

 

Unimouse er en enhåndsmus, og fåes til både højre og venstre hånd, men derfra adskiller den sig fra de fleste mus. Unimouse kan tilpasses i hældningen, noget de færreste mus kan tilbyde. Ved at give dig mulighed for enkelt og hurtigt at tilpasse musen, kan du finde den hældning, der føles mest komfortabel lige nu, og du kan endda justere den i løbet af dage, hvis du får behov for det.

Muligheden for at variere din hånds position er banebrydende, og en stor fordel, hvis du er nødt til at bruge din computermus i mange timer hver dag. Ved at variere hvordan du holder på musen i løbet af dagen, giver du din krop mulighed for at ændre belastningen.

 

 

Hvad kan jeg bruge alle Unimouses knapper til?

Med muligheden for hurtigt og nemt at skifte funktionerne af musens knapper til de genveje du bruger mest, gør Unimouse det lettere at reducere antallet af klik på musen i løbet af dagen. Noget de fleste fysioterapeuter er enige om, at en af de store belastninger ved musearbejdet. Du kan vælge at knapperne skal bruges til f.eks. højreklik, venstreklik, kopiér og sæt-ind, samt dobbeltklik, Desuden har Unimouse en knap til at ændre cursor-hastigheden på musen. Det kan være en fordel, når du laver præcisionsarbejde, at du hurtigt og nemt kan tilpasse den hastighed musen skal bevæge sig over skærmen med.

 

"Efter at have haft min Unimouse i et stykke tid kan jeg helt klart sige, at den har kureret mine håndledssmerter. Nøglen er de mange justeringsmuligheder, og jeg ændrer vinklen med et par ugers mellemrum." siger fotograf, kameramand og klipper - Adrian Storey.

 

Dine arbejdsredskaber er vigtige for at du kan udføre dit arbejde effektivt, og fordi vi anerkender, at det kan være svært at skifte redskaberne ud, har vi også valgt at tilbyde dig at prøve en Unimouse, før du køber.

Du kan via din arbejdsplads prøve en Unimouse gratis i 14 dage og du kan frit returnere den igen, hvis den ikke lever op til dine forventninger. Udfyld formularen nedenfor, så sender vi den valgte Unimouse til din arbejdsplads. 

Læs mere om hvorfor Unimouse er god til folk i den kreative branche.