Kreative mennesker foretrækker Contour Shuttle

For at udføre kreativt og detaljeret arbejde har du brug for de rette værktøjer. Samtidig bør du holde din krop frisk og smertefri. Med Contour ShuttlePRO får du et godt stykke værktøj, der ved at optimere din arbejdsgang hjælper dig med at reducere smerter og lette belastningen i kroppen.  

Contour ShuttlePRO er det ideelle værktøj til dig der arbejder med lyd, film og billeder. Multimedia controlleren komplementerer dit tastatur og mus, så du forbedrer dit workflow. Med sit innovative design og intuitive udvalg af funktioner, reduceres behovet for komplekse tastaturkombinationer og du behøver ikke længere klikke dig igennem undermenuer.

Med de integrerede jog- og shuttle-funktioner, kan du hurtigt gennemse lyd- og billedfiler, se forhåndsvisninger af fotokataloger og meget mere. Multimedia controlleren gør det nemlig muligt at søge frem og tilbage i tidslinjen i flere hastigheder.

 

Hvordan kan en Contour ShuttlePRO forbedre dit arbejde med video?

De fleste kreative applikationer har en bred vifte af tastaturgenveje, der giver dig adgang til fælles funktioner. Der er ikke nogen videoredaktører, som bruger dem alle sammen, og de fleste holder sig nok til 10-15 foretrukne. Men bare det at have en håndfuld kan virkelig gøre meget for effektiviteten i din arbejdsgang. Contour ShuttlePRO sikrer dig hurtig og nem adgang til dine foretrukne genveje, og det er derfor, den er så populær blandt videoredaktører.

Når du kombinerer en multimedia controller med 15 programmerbare knapper, supplerer den din mus ved at give dig alle dine foretrukne tastaturgenveje i din frie hånd.

Læs mere om Contour ShuttlePRO hér.

 

Contour ShuttlePRO forhandles af Atea, Dustin og Elgiganten