Kreative mennesker foretrækker RollerMouse

Er du arkitekt, teknisk tegner eller grafiker arbejder du sikkert mange timer foran computeren hver dag. Du har sikkert også mange opgaver, hvor du arbejder på flere skærme på én gang, og ofte også opgaver, hvor detaljer og stor præcision er vigtigt.  

For at udføre kreativt og detaljeret arbejde har du brug for de rette værktøjer. Med RollerMouse placeret foran dit tastatur, kan du nemt skabe variation ved at bruge begge hænder. Du har hele tiden hænderne foran kroppen, og arbejder med små, lette bevægelser, der skåner nakke, skuldre, albuer og håndled. Dermed får du lettere ved at fokusere, og du arbejder med større præcision.

For mange i den grafiske branche er det rullestaven og de smarte funktioner, som fx nem adgang til copy/paste-knapper og mulighed for hurtig ændring af cursor-hastighed, der gør en stor forskel.

RollerMouse i forhold til en almindelig mus.

Der er ingen tvivl om, at det kræver en vis tilvænning at gå fra en traditionel mus til en centreret mus som RollerMouse. Det hele handler om vaner. Og når man er kommet over den første hurdle, og har opdaget, hvor meget mere effektivt man kan arbejde, er det svært at forestille sig at skulle skifte tilbage til en almindelig mus igen. Derfor tilbyder vi også vores nye kunder, at prøve en RollerMouse før de køber.

Du kan via din arbejdsplads prøve en RollerMouse Red gratis i 14 dage - og der er ikke skrevet noget med småt. Det betyder, at du frit kan returnere den igen, hvis den ikke lever op til dine forventninger. Udfyld formularen nedenfor, så sender vi den valgte RollerMouse til din arbejdsplads. 

Red Family 900x200


Læs mere om hvorfor RollerMouse er god til folk i den kreative branche.